Echipa Fundației


Numele meu este Adnana sau Alexandra, Alexandru, Alin, Andreea, Beatrice, Claudia, Codruța, Dan, Daniela, Denisa, Diana, Emanuela, Evelinne, Filip, Ioana, Ionela, Iulian, Lidia, Luciana, Mădălina, Raluca, Vlad,

Și sunt inginer sau economist, profesor, medic, jurist, sau pur și simplu student care mă pregătesc pentru una din profesiile de dinainte sau pentru alta.

Am pășit pe drumul Fundației SVASTA venind mai de departe sau de aproape: pornind din Oltenia, din Maramureș sau Banat, Crișana, Ardeal, Moldova, Muntenia și în acești ani de când fac parte din echipa Fundației, am fost eu ca și toți ceilalți, undeva prin România reală în căutarea acelor copii sau tineri care au nevoie de o mână de ajutor pentru a-și continua studiile. Le-am trecut pragul casei lor, am stat de vorba cu părinții sau bunicii lor. Și cu ei desigur. Le-am cunoscut visele și dorințele și le-am înțeles nevoile. Ne-am bucurat împreună cu ei pentru succesele lor la școală și ne bucurăm de fiecare dată când aflăm vești despre ei.

O echipă, un drum, o țară…